ESDL3 Speed AV input

Discussion and support for current Advanced Dash Loggers, Sport Dash Loggers and Club dash loggers

ESDL3 Speed AV input

Postby greenamex2 on Mon Jul 01, 2024 6:40 am

Hi all

Can you confirm my understanding...the "Speed" input on an ESDL3 can alternatively be used as "AV" inputs?
If so, any disadvantage to using them this way?

Thanks in advance
Motec CDL3+M130+LTCD+MDD+PDM15+PDM16M+ESDL3
Nissan VQ30DE fitted to an AM Sportscars EX2 with a Hewland HP 2000
greenamex2
 
Posts: 358
Joined: Fri Sep 12, 2014 7:06 am
Location: England

Re: ESDL3 Speed AV input

Postby NathanB on Mon Jul 01, 2024 9:55 am

input character.png
input character.png (202.98 KiB) Viewed 224 times


It depends on your intended use case. It is advised not to use them for high speed or precision sampling.
NathanB
MoTeC
 
Posts: 197
Joined: Thu Oct 15, 2020 1:50 pm


Return to ADL3, SDL3 and CDL3

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron